We conserve a strenuous method for selecting authors to participate our teamPapersowl reviewand taking advantage of our services you get yourself a good quality assure, very good producing speed, privacy and continual customer service.

how to write an english essay body paragraph https://www.abnewswire.com/companyname/domywriting_63479.html how to write cv in english for university
how to write an ielts band 9 essay http://developblog.wapamp.com/Paper%20Topics how to write cover letter academic job

Anja Wierda, (uw toekomstig) Kleur- & Kledingstijlist stelt zich voor

Wat mij opvalt bij kleuranalyse en kledingstijladvies is dat veel vrouwen zich kleden in verhullende kleding die niet goed past. Ze dragen vaak zwart of andere donkere kleuren om niet op te vallen.

Dit heeft mij gedreven om me te ontwikkelen tot Kleur- en Kledingstyliste. Het is mijn missie om vrouwen te laten zien hoe mooi ze zijn.

Heb je voorkeur voor een bepaalde kledingstijl, maar durf je deze niet te dragen? Of weet je überhaupt niet wat bij je past?

 

In het PIT-traject starten we met een kleuranalyse. De kleuranalyse laat zien welke kleuren jou (persoonlijkheid) flatteren en passen bij jouw identiteit. De juiste kleuren laten je ogen stralen en verminderen oneffenheden. Deze analyse vormt de basis voor je kledingstijl.

Het kledingstijladvies start met een analyse van de verhoudingen van je lichaam. Aan de hand van deze verhoudingen wordt vanzelf duidelijk welke kleding past bij jouw figuur. Het stijladvies is compleet wanneer dat wat jij mooi vindt, gecombineerd is met de stijl die jou goed staat.

 

Voor de garderobecheck kom ik bij jou thuis om te zien of jouw garderobe en het eerder geformuleerde kleur- en kledingstijladvies met elkaar matchen. We kijken of jouw kledingstukken bij elkaar passen en maken nieuwe combinaties met de kleding die jij hebt.

Om jouw garderobe te completeren gaan we personal shoppen. Eerst maken we een inventarisatie van de kleding die jij wil aanschaffen. Vervolgens gaan we twee uur op pad en adviseer ik je bij de aankoop hiervan. De kosten van de kleding zijn voor eigen rekening.

adminBody